DAVEREND JUBILEUMCONCERT!

Het publiek zong, lachte en deinde mee op de maat van de zeeliederen die tijdens het jubileumconcert van Grace Darling ruim een uur lang met veel enthousiasme in de Engelmunduskerk in Driehuis gezongen werden.

Op 19 augustus 2018 vierde Grace Darling in de Engelmunduskerk in Driehuis het twintigjarig bestaan van het shantykoor. Met veel publiek en de goede sfeer is dit een jubileum om niet te vergeten.

Niet alleen Nederlandse liederen, maar ook voor Duitse en Engelse liederen deinst Grace Darling niet terug. Van liederen als ‘Sailor Boy’ tot ‘De stad Amsterdam’, alles kwam voorbij. Tijdens het concert werden gevoelige liederen afgewisseld met vrolijke meezingliederen, wat zorgde voor een goede balans. 

De keuze voor de Engelmunduskerk in Driehuis is bewust gemaakt, omdat een kerk vroeger de plaats was waar de vrouwen van de zeelieden baden dat hun mannen veilig thuiskwamen. Het shantykoor in combinatie met de locatie zorgde voor dé perfecte sfeer voor dit jubileumconcert.

Al twintig jaar weet Grace Darling hun publiek te enthousiasmeren en zo houden de shanty’s in leven. Ook enthousiast geworden over het shantykoor en wil je meezingen? Bezoek onze website en neem contact met ons op!